Klik om het forum te openen !  
     © 2004-2013 Mark Fontaine

OVER DE MEDEWERKERS

Mark Fontaine Jonny Daenen
Mark studeerde gitaar aan het Lemmensinstituut te Leuven bij Rapaella Smits en volgde cursussen bij oa. Jad Azkoul, Godelieve Monden & Hubert Käppel. Hij geeft momenteel gitaarles aan de muziekacademie te Dilsen-Stokkem. Verder is hij er ook actief als ICT-coördinator en pedagogisch coördinator is. Mark is naast oprichter vanakkoord.be ook de drijvende kracht achter dkonet, een organisatie over pcgebruik in het deeltijds kunstonderwijs maar stopte deze activiteiten na 5 jaar vrijwillige inzet. Naast zijn muzikale opdrachten is Mark ook fractal art kunstenaar. Deze werken kan je op zijn Renderosity Gallery bekijken. En tenslotte is Mark samen met zijn partner Heidi ook zaakvoerder van Happywoef, een winkel en webshop voor hondenkleding en benodigdheden. Meer info over Mark Fontaine kan je vinden op zijn persoonlijke website: www.websplash.be

Jonny studeerde gitaar in de Stedelijke Academie voor muziek en woord te Dilsen-Stokkem en behaalde er het getuigschrift hogere graad gitaar. Hij studeerde informatica aan het LUC te diepenbeek. Momenteel werkt hij er nog zijn doctoraat studie af. Zijn bijdrage tot het realiseren van deze site is van onschatbare waarde. Oa. het ontwerp en de scripting van de mp3-player zijn van zijn hand alsook de invul van vele pagina's. We konden reeds talloze uren op zijn medewerking rekenen.
Erik Schrooten
Johan Op 't Eynde
Erik studeerde gitaar aan het conservatorium te Antwerpen en culturele agogiek aan de Vrije Universiteit van Brusse l. Hij geeft les aan de lerarenopleiding van de Katholieke Hogeschool Limburg en aan de Noord-Limburgse academie voor muziek en woord in Neerpelt en luistert graag naar Joni Mitchell, Pat Metheny, Leo Kotke en Lou Reed. Erik stort zich het liefst op allerhande muziektheaterproducties.

Johan behaalde zijn hoger diploma voor gitaar aan het Lemmensinstituut te Leuven. Hij geeft gitaarles aan muziekacademies Beringen en Maaseik en is zeer actief met muziekproducties in Nederland met het duo Delicious (pop en dansmuziek). Hij werkt hiervoor allerlei begeleidingen uit op computer via midi en pc-studio. Momenteel is hij ook actief als ICT-coordinator aan muziekacademie te Beringen.

Ralf Demandt
Bart Timmermans
Ralf behaalde in 1992 de Eerste Prijs Gitaar op de Nationale Muziekwedstrijd "Axion Classics" van het Gemeentekrediet. Hij studeerde gitaar aan het conservatorium te Antwerpen bij o.a. Viktor Vanpuyenbroeck, Fernando Gonzales, Yves Storms en Roland Broux en geeft momenteel les in de academies te Maaseik en Maasmechelen. Als gitarist is hij ook aktief bij Strawberry Blonde (met eigen nummers) en Radio Bikini (coverband).

Bart studeerde o.a. gitaar aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen . Hij geeft momenteel gitaarles aan de Stedelijke academies voor muziek, woord en dans te Genk en Maaseik. Hij geeft ook regelmatig concerten in combinatie met woord en in kleine kamermuziek- ensembles.
Guy Coolen
Guy studeerde gitaar aan het conservatorium te Antwerpen en Gent en het Lemmensinstituut te Leuven. Hij gaf gitaarles aan de academie's te Maasmechelen en Dilsen-Stokkem en was naast klassiek gitarist ook actief in jazz en lichte muziek (zowel sessies als vaste groepen: o.a. Hale-Bopp ). Hij haalde inspiratie uit luisteren naar Bach, Roland Dyens, The Beatles, Led Zeppelin, Sly Stone, Neil Young, Wes Montgomery, Bill Frisell, Diana Krall,... en was het liefst bezig met maken van eigen muziek. Guy Coolen (25) was een gedreven kracht achter dit project en overleed op zondag 12 januari 2003. Dit project is ook opgedragen aan Guy.